CASCO Biztosítás

Mi a CASCO Biztosítás?

A Casco biztosítás a vagyonbiztosítások „nagy családjának” tagja, gépjárművek úgynevezett sajáthibás káraira nyújt fedezetet. A sajáthiba a legfontosabb megkülönböztető ismérv a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítással (kgfb) szemben, mert a kgfb nem nyújt fedezetet azokra az esetekre, melyekben a kárt nem harmadik személy okozta a gépjárműben. A CASCO-val kapcsolatosan a legfontosabb háttérjogszabály a Polgári Törvénykönyv biztosítási fejezete, de a biztosítók CASCO termékei, feltételei minden esetben eltérnek egymástól, minden termék más és más.

Miért Astra CASCO?

Mert anyavállalatunk mintegy 2.500.000 gépjármű biztosítási szerződés kezelésének tapasztalatával rendelkezik Romániában, és ezzel piacvezetőnek számít. Ez a tapasztalat, valamint a stabil pénzügyi, adminisztratív és informatikai háttér garantálja, hogy szolgáltatásunkat minden körülmények között megbízhatóan nyújthassuk..

Mert termékünk könnyen tarifálható és egyszerűen köthető, a feltétel mindenki számára könnyen áttekinthető, ugyanakkor minden lényeges kockázatra megfelelő biztosítási védelmet kínál.

Mert az igazolt CASCO és kgfb kármenetességet jelentős díjkedvezménnyel jutalmazzuk. Nálunk tényleg megéri körültekintően közlekedni.

Mert üveg és elemi károk esetén önrész megfizetése nélkül érhető el a biztosítási védelem, az Astra nem bünteti azon ügyfeleit, akik kárát pl. egy nagyobb vihar és nem saját figyelmetlensége okozta.

Mert Primus Online és Primus Full termékeink közül mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb biztosítási csomagot, rugalmasan a saját igényeihez igazítva. Ezzel garantáljuk, hogy a biztosításunkkal ne csupán addig legyen megelégedve, amíg nincs káreseménye. Ránk a bajban is számíthat.

Mert a finanszírozott gépjárművekhez szükséges biztosítási védelmet termékünk versenyképes díjon garantálja, így a biztosítás nem jelent elviselhetetlen terhet még egy hitellel terhelt gépjármű esetében sem.

Mert szerződött, nagy tapasztalattal és országos lefedettséggel rendelkező kárrendező partnereink révén gyorsan, pontosan, szakszerűen vesszük fel és rendezzük a károkat. Mi tényleg hosszú távra tervezünk..

ASTRA PRIMUS CASCO FELTÉTEL CSOMAG

Astra Primus Casco Feltétel 2014_05_19 után kötött egyedi casco szerzodésekhez