Rólunk

A vállalat értékei

"Annak érdekében, hogy az ügyfeleinknek kiváló minőségű és gyors szolgáltatásokat biztosítsunk, több területen is újítottunk: könnyen elérhető, modern kárrendezési központokat nyitottunk, bővítettük a termékportfoliónkat, valamint alternatív értékesítési csatornákat nyitottunk. Értékesítési tevékenységünket online strukturáltuk át, ami komoly csúcstechnológiába való befektetést követelt. Évről évre megerősítettük piaci helyzetünket, jelen pillanatban az első helyet foglaljuk el a román biztosítók legjobbjai között." (Radu Mustatea - ügyvezető elnök nyilatkozata az anyavállalat jelenlegi pozíciójáról)

"Számunkra az alaposság nem csupán egy egyszerű fogalom. Ügyfeleink igényeire külön-külön összpontosítva olyan megoldásokat javasolunk, amelyek pontosan megfelelnek elvárásaiknak."

"Egy folyamatosan fejlődő vállalat vagyunk. Célunk, hogy minél közelebb kerüljünk ügyfeleinkhez, gyors és minőségi szolgáltatásokat biztosítsunk számukra. A román piacvezetői pozíciónk arra kötelez bennünket, hogy jobbak, gyorsabbak, hatékonyabbak legyünk. Meglévő és új ügyfeleink, partnereink bizalommal fordulhatnak hozzánk! Piacvezető pozíciónk biztosítja ügyfeleink számára a maximális stabilitást! Minden tevékenységi körünkhöz kapcsolódó igényt kezelünk, ezen hozzáállásunk garantálja az Astra csapat minőségi szolgáltatásait. Ragaszkodunk ügyfeleink pontos kiszolgálásához, hogy szolgáltatásainkat a legmagasabb színvonalon nyújtsuk."

Stabilitásunkat mi sem bizonyíja jobban:
Az Astra Biztosító fizette ki az eddigi legnagyobb kártérítési összeget a román biztosítók törtenetében, amikor egy Boeing 737-300 (Tarom légitársaság repülőgépe) a Henri Coanda Nemzetközi Repülőterén, felszállás közben összeütközött egy, a kifutópályán tartózkodó haszongépjárművel. Az Airline Hull&Liability kötvény alapján az Astra kifizetette a repülőgép biztosítási értékét, 10.000.000 USD-t a Tarom légitársaságnak, valamint újabb 432.400 USD-t fizetett a roncs elszállítására.

Az Astra Biztosító 1991-ben erős szereplőként lépett be a romániai biztosítók piacára, amikor elszakadt az ADAS állami vállalattól, emiatt nagy nemzeti és nemzetközi biztosítási tapasztalatokkal rendelkezik.

Vállalatunk tradíciója két évtizedre nyúlik vissza. Tapasztalatra, hitelességre és hírnévre tettünk szert, nagyszabású terveink vannak a jövőt illetően.

Több mint 240 kirendeltséggel rendelkezve, több mint 60 féle biztosítási terméket kínálva, az Astra Biztosító teljes területi lefedettséggel rendelkezik Romániában, felelősséget vállal ügyfelei jövőjének biztonságáért. A ragaszkodás üzleti stratégiánk részét képzi, célunk, hogy meglévő ügyfeleink is elégedettek legyenek szolgáltatásainkkal.

Továbbra is bizonyítani szeretnénk ügyfeleinknek, hogy mellettük állunk, ígéreteinket betartjuk, és minden helyzetben a megfelelő alázattal járunk el. Ügyfeleinknek hosszú távú, megbízható szövetségesei szeretnénk lenni, emiatt a nekik tett ígéreteinket kivétel nélkül tiszteletben tartjuk.